ACTIVITEITEN EN EVENEMENTEN

KINDERFEESTJES

Een kinderfeestje op Herterij Twente is een feestje in de natuur. We beginnen met een beker ranja en Tiny verteld (of je kijkt naar de dvd) over de edelherten en de boerderij van vroeger. Samen gaan we de herten voeren ; uit de hand !!. Jullie lopen de spelletjeswandeling en na afloop staat er ranja en chips voor jullie klaar...

Lees verder >

BOERENTERRAS

Het Boerenterras is een heerlijke plek om te pauzeren tijdens uw wandeling of fietsroute. 

Tevens is Herterij Twente dé startplek voor wandel- en fietsroutes. Vraag ernaar via de mail of telefonisch.

Op de kleine kaart staan naast koffie...

Lees verder >

 Wild van Wijn

Unieke proeverij van wijn en wild.

Met de Kerstdagen in het vooruitzicht en de luxe maaltijden die daarbij horen wil je graag een bijpassende wijn, maar welke kies je? De basissmaken leer je kennen tijdens deze proeverij. Stap voor stap neemt Sabine je mee in de wereld van wijn.

Lees verder >

BOERENMAGIE

In en rond Delle de Braak kunt u kennismaken met de “magische” aspecten van het Twentse platteland. De onvermoede “magische” betekenis van bomen, struiken, planten en landschapselementen als gevel-en stiepeltekens voegen een interessante extra dimensie toe aan uw beleving van het landschap.

Lees verder >

EXCURSIE

Een excursie op Herterij Twente houdt in , dat u ontvangen wordt op Delle de Braak met 2 x koffie/thee en een bokkenpootje.

Tiny geeft een lezing over de boerderij, de edelherten en Boerenmagie. Bij voorkeur doen we dat in 't Twents ( doar is niks mis met) aan de hand van...

Lees verder >

DAG ACTIVITEITEN

Zoekt u een idee voor een leuk dagje uit of een avond vertier met uw gezelschap? 

Bel ons voor een afspraak om hier aan tafel samen de mogelijkheden te bespreken. Diverse activiteiten laten uw uitje slagen.

Lees verder >

WANDEL- EN FIETSROUTES

Herterij Twente is de perfecte startplaats voor uw wandeling of fietsroute. Op de ruime parkeerplaats is voldoende plek voor uw auto.

Wij zijn aangesloten bij Rustpunt.nu


Lees verder >

Dit is slechts een korte greep uit onze mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend meer informatie?


Bel ons op 0546 - 631 558, mail ons op info@herterijtwente.nl of neem contact op via het Contactformulier

Vergaderen &
Feesten

 

In 2010 is de uit 1870 daterende boerderij de Braak geheel vernieuwd. Op deze deel kunt u met een hapje en een drankje genieten van de gezellige plattelandsallure en bij goed weer op het ruime terras.
Delle de Braak is het hele jaar open, uitsluitend na afspraak.

Lees verder

Activiteiten & Evenementen

 

Een kinderfeestje op Herterij Twente is een feestje in de natuur. We beginnen met een beker ranja en Tiny verteld (of je kijkt naar de dvd) over de edelherten en de boerderij van vroeger. Samen gaan we de herten voeren ; uit de hand !!. Jullie lopen....

Lees verder

Vakantie
woningen

 

Een oude schuur is hiervoor gesloopt en in de oude stijl opgebouwd met drie geschakelde woningen. Ieder met z’n eigen kleur, Rood, Wit en Blauw.Deze kleuren komen op speelse wijze terug in bijvoorbeeld de sleutelhangers, wasknijpers, “naam”bordjes en sfeervolle accessoires.

Lees verder

Winkel
in landelijke stijl

 

Loop gerust even binnen in het winkeltje van Herterij Twente.

U vindt er verschillende artikelen en decoratie in landelijke stijl, het Twentse edelhertenvlees in de vriezer en het boekje Boerenmagie.

Lees verder