KINDERFEESTJES

Een kinderfeestje op Herterij Twente is een feestje in de natuur. We beginnen met een beker ranja en Tiny verteld (of je kijkt naar de dvd) over de edelherten en de boerderij van vroeger. Samen gaan we de herten voeren ; uit de hand ! Jullie lopen de spelletjeswandeling en na afloop staat er ranja en chips voor jullie klaar. Terwijl jullie nog lekker buiten ( bij slecht weer binnen) spelen, bakken we lekkere frietjes en bokjesworst voor jullie. Tussendoor is er een snoepje en een koekje.

Dit feestje is geschikt voor kinderen tussen 6 en 12 jaar, jongens en meisjes.Dit geheel duurt ong. 3,5-4 uur en de kosten bedragen € 9,00 per persoon

 

 

 

Voor oudere kinderen, vanaf 10 jaar, organiseren we een gezellig kookfeest. Samen koken jullie de lekkerste gerechten en smullen er gezamenlijk van aan de feestelijk gedekte tafels. Dit geheel duurt ong. 4 uur en het kost € 14,50 pp, minimale deelname is 10 personen, de begeleidende ouder(s) tellen mee als deelnemer.

Dit is slechts een korte greep uit onze mogelijkheden. Wilt u vrijblijvend meer informatie?
Bel ons op 0546 - 631 558, mail ons op info@herterijtwente.nl of neem contact op via het Contactformulier

Vergaderen &
Feesten

 

In 2010 is de uit 1870 daterende boerderij de Braak geheel vernieuwd. Op deze deel kunt u met een hapje en een drankje genieten van de gezellige plattelandsallure en bij goed weer op het ruime terras.
Delle de Braak is het hele jaar open, uitsluitend na afspraak.

Lees verder

Activiteiten & Evenementen

 

Een kinderfeestje op Herterij Twente is een feestje in de natuur. We beginnen met een beker ranja en Tiny verteld (of je kijkt naar de dvd) over de edelherten en de boerderij van vroeger. Samen gaan we de herten voeren ; uit de hand !!. Jullie lopen....

Lees verder

Vakantie
woningen

 

Een oude schuur is hiervoor gesloopt en in de oude stijl opgebouwd met drie geschakelde woningen. Ieder met z’n eigen kleur, Rood, Wit en Blauw.Deze kleuren komen op speelse wijze terug in bijvoorbeeld de sleutelhangers, wasknijpers, “naam”bordjes en sfeervolle accessoires.

Lees verder

Winkel
in landelijke stijl

 

Loop gerust even binnen in het winkeltje van Herterij Twente.

U vindt er verschillende artikelen en decoratie in landelijke stijl, het Twentse edelhertenvlees in de vriezer en het boekje Boerenmagie.

Lees verder